Szolgáltatások

Eszköz kölcsönzés során segítséget nyújtunk minden kedves ügyfelünknek a megfelelő eszköz kiválasztásában, mind minőségben, mind mennyiségben. Az eszközök bérbeadása, eszköz kölcsönzés mellett segítünk a rendezvény lebonyolításában, rendezvényszervezésben is. A megrendelt eszközöket kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, valamint a megrendelő elképzeléseinek megfelelően telepítjük, megépítjük, felállítjuk azokat, természetesen a visszaszállításról is gondoskodunk.

Bérlés

Cégünk fő profilja a rendezvényeszközök bérbeadása. Sörpad, sátor, színpad, hangtechnika, fénytechnika és egyéb rendezvény kellékek biztosítása az Ön rendezvényére, bulijára. Új állapotban lévő és folyamatosan karbantartott eszközeink színesebbé és jobbá teszi rendezvényeit. Keressen minket bizalommal, hiszen a technikai igényeinek megfelelően kedvező árakat kalkulálunk Önnek.

Szállítás

A bérbeadáson túl vállaljuk a rendezvény eszközök kiszállítását, így ezzel sem Önnek kell bajlódnia. Természetesen gondoskodunk a kiszállított eszközök, berendezések visszaszállításáról is.

Legújabb szolgáltatásunk keretein belül 3.5 tonnás teherautóval áruszállítást, bútorszállítást vállalunk olcsón, gyorsan a hét minden napján az ország bármely pontjára. Bútorszállítás, fuvarozás, szállítás, hajdúböszörményi telephellyel.

Mindennemű dolgok, tárgyak szállításával nyugodtan keressen! Akár időszakos, többszöri szállítást is vállalunk! Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Szükség esetén több fő rakodó embert tudunk biztosítani. A raktér hossza 3.5 méter, magassága: 2 méter.

Szállítási díjunk 85 Ft/km, amely érvényes az ország egész területére!

Építés

Nincs ki megépítse? Aggodalomra semmi ok, hiszen mi megépítjük Ön helyett! A rendezvényeszközök kiszállításán túl vállaljuk sátrak, színpadok, sörpadok felállítását, a teljes háttér megépítését a megrendelő elképzeléseinek megfelelően. Profi csapatunkkal vállalunk rendezvény kivitelezést. Bármilyen építési munkáról van szó a rendezvényén belül, keressen minket és mi megvalósítjuk az Ön elképzelését.

Tanácsadás

Akár konkrét elképzelése van, akár egy jó ötletre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk. A megfelelő helyszín kiválasztásában, a rendezvény lebonyolításában, rendezvényszervezésben is. Segítséget nyújtunk minden kedves ügyfelünknek a megfelelő eszköz kiválasztásában, mind minőségben, mind mennyiségben. Személyes találkozó keretében az elképzelt ötleteket, terveket megfelelően, a lehető leghatékonyabban segítünk összeállítani, és véglegesíteni. Széles kapcsolat rendszerünknek köszönhetően zökkenőmentessé tesszük rendezvényét. Lehet szó tematikus rendezvényről, vagy egyedi hangulatú eseményről, segítünk eligazodni a rendezvényszervezés szerteágazó világában!

Az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében.